De Paarden

Benz (1993)
Benz is het oudste paard van de kudde en was hier als eerste. Benz is een paard wat voor de andere paarden opzij gaat. Tegenover mensen soms wat teruggetrokken maar puur en eerlijk wat ik ook terug zie tijdens coachsessies.

Zenzi-paardencoaching-Benz

Tibo (2006)
Tibo is de kleinste man van de kudde maar zo voelt hij zich niet. Het is een slim kereltje dat een duidelijke plaats in de kudde inneemt. Hij is dol op aandacht van mensen en een echte knuffel. Coachen vind hij erg leuk en hij kan erg duidelijk en effectief spiegelen wat hem tot een super coach pony maakt.

Zenzi-paardencoaching-tibo

Idefix (1999)
Idefix is de leider van de kudde en laat dit duidelijk merken. Hij hoeft maar te kijken en de paarden gaan voor hem opzij. In het contact met mensen is hij vriendelijk en betrouwbaar. Idefix  is een super coach paard op het gebied van zelfvertrouwen, grenzen stellen en leiding nemen.

Zenzi-paardencoaching-Idefix

Duo Penotti (2008)
Duo Penotti is de jongste van de kudde. Ze is de enigste dame tussen alle mannen en zo gedraagt ze zich ook. Naar mensen is ze lief en aanhankelijk maar met een eigen wil. In coachsessies is ze vaak erg troostend naar mensen toe.

Zenzi-paardencoaching-Duo-Penotti